Lorem ipsum doloris sit ames
www.kdemipozicia.sk Kdemipozicia.sk
Overenie poskytovatelia
Bez registra
Bez poplatkov
Na zmenku
Užitočné informácie
Podľa kraja
Podľa miest

Ako nenaletieť na Podvodné pôžičky? 4 rady na čo si dať pozor!

Každým dňom sa v Česku uzavrie veľké množstvo podvodných, alebo pre klienta veľmi nevýhodných pôžičiek. Avšak nemuselo by to tak byť, keby si ľudia dávali väčší pozor a zmluvy si pred podpisom dôkladne prečítali. Tu sú 4 rady na čo si dať pozor.

1.Dôkladne si preverte poskytovateľa pôžičky

Výber vhodného poskytovateľa a zistenia si informácií o ňom, by mal byť prvý krok, čo urobíte. Dobre vám k tomu môžu poslúžiť najrôznejšie recenzie, fóra alebo diskusie o pôžičkách, ktorých je na internete celý rad. Verte tomu, že o zlej skúsenosti s poskytovateľom pôžičky sa ľudia radi podelia.

2.Starostlivo si všetko prečítajte

Výška úrokovej sadzby, by rozhodne nemala byť jediná vec, čo vás bude zaujímať. Väčšina pôžičiek, býva sprevádzaná ďalšími poplatkami, ktoré môžu, z na prvý pohľad slušne vyzerajúci pôžičky,
urobiť veľmi nevýhodný produkt. Preto, by ste mali dbať na to, aby vám neunikol žiadny skrytý poplatok, najmä potom hodnota RPMN (ročná percentuálna miera nákladov). Čo je to RPMN a čo zahŕňa sa dozviete v článku tu.

3.Porovnanie s konkurenciou

Tretím bodom, ale nemenej dôležitým, je porovnanie niekoľkých poskytovateľov. Pôžička býva z pravidla záväzok na niekoľko rokov a z tohto dôvodu by sme výber nemali podceniť. K jednoduchému porovnanie pôžičiek a výpočtu hodnoty RPMN vám môže poslúžiť naša . kalkulačka.

4.Sankcie

Nezabudnite si tiež dôkladne preštudovať všetky sankcie za nedodržanie splátok pod.
Všetko si radšej niekoľkokrát prečítajte, než si budete stopercentne istí, že všetkému rozumiete. Zvýšenú pozornosť venujte malým textom. To, že je niečo napísané malým písmom, ešte neznamená, že to nie je dôležité.

Užitočné informácie
Kalkulačka splátokKalkulačka RPSNAko nenaletieť na Podvodné pôžičky? 4 rady na čo si dať pozor!ČO JE TO RPMN A ČO OBSAHUJEČO JE TO pôžička na zmenkuHome credit a CetelemPôžičky a zmluvyPôžičkyDôchodky a dávkyPoistenieBývanieÚvery a pôžičkyDane a mzdyÚčty a sporenieAktuality - pôžičky
Zavrieť reklamu